Skriv under vår namninsamling


 

Den 15 september 2016 lämnade vi in stämningsansökan till Tingsrätten i Stockholm, påskriven av PUSH Sverige, Fältbiologerna och 176 individer i alla åldrar. Du kan visa ditt stöd för initiativet genom att skriva på vår namninsamling:

Skriva på för att visa att det finns folkligt stöd för Magnoliamålet!

 

Att stämma staten kostar pengar. Individerna som har skrivit på stämningsansökan har inget ekonomiskt ansvar, utan det ansvaret delar tre organisationer på. Du får dock mer än gärna hjälpa till genom att swisha en slant till 123 149 3089 (administreras av organisationen Klimataktion).

Vi har fram tills nyligen haft en crowdfundingsida, men den är nu stängd av administrativa skäl. Vi är otroligt tacksamma för pengarna som kommit där! De kommer att täcka de initiala kostnaderna, och när vi vet hur vi fortskrider med målet efter Tingsrättens beslut kommer vi öppna en ny crowdfundingsida.

Om det eventuellt blir pengar över i slutänden kommer vi skänka dem till organisationen Our Children’s Trust som hjälper till att driva klimatrelaterade fall å ungdomars vägnar i mer än 12 länder världen över.

Enormt TACK för att du bidrar till att driva klimatarbetet!